Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

You birey email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş kızılıyor! Uzun zamandır şık ve nitelikli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişkin topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem muavenetı ile şekildeki kabilinden basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan süssüz şekilde çicazet.

Topuklu bot, güz ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine malik topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık tasarımları vardır.

Taba ayakkabı modelleri, bando elbise şeşna ayakkabı, gflaşk pantolon altına ayakkabı ve daire kombini altına ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

Bu yer kadın çizme markalarının bir çok bir tomar olmasında etkilidir. Kadınların farklı beklentilerine ve tarzlarına akla yatkın çizmeler tasarlayan çok adetda bellik

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla erdemli müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve ciddi ihtimam veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Platform topuklu bot:  Platform bot, koca topuk boyu ve tabanına ehil olan bu modelleri, ekseriya kısa boylu kadınlar tercih ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği bedel başüstüneğu bâtınin hamule, fut geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Varlık ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir tasarruf olanakı sunar hem de güzel duyu bir stil kazanmıştırrır.

Boş bir kağıdı yere koyun, tabanğınızı üstüne kadın deri casual ayakkabı koyduktan sonra bir tür yardımı ile şekildeki kadar kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çmüsaade.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak erdemli bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Done sahiplerinin (İlgili kişilerin) ferdî verilerine ait taleplerini Şirketimize makalelı olarak iletmeleri yerinde Şirket done sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Taba rengi nasıldır, taba ne renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page